10-7-2020 – Oprichtingsvergadering “Vereniging Dorpsraad Stellendam”

Op 19 oktober a.s. wordt in het Haegse huus, Haagsestraat 4A, 3251CR Stellendam een oprichtingsvergadering van de vereniging dorpsraad Stellendam gehouden. De reden dat het bestuur van de huidige stichting Dorpsraad Stellendam tot voorstel tot deze stap komt is, dat men de gedachte heeft middels een verenigingsstructuur veel meer transparant naar de bewoners te kunnen functioneren en dat de leden/bewoners van de vereniging veel meer invloed verkrijgt op het functioneren van de dorpsraad Stellendam.
Een vereniging heeft ook een bestuur nodig en middels onder meer deze nieuwsflits roept het huidige bestuur van de stichting dorpsraad Stellendam eenieder op die zich voor het bestuur van vereniging dorpsraad Stellendam te kandideren. Daarnaast kunt u zich nu al laten inschrijven als lid van de toekomstige vereniging dorpsraad Stellendam. Voor de prijs van het lidmaatschap behoeft u het niet te laten, deze gaat voorlopig 1 euro per jaar bedragen.
U kunt zich nu al via je het contactformulier aanmelden.