Drone

Door de dorpsraad Stellendam is een drone aangeschaft.

Waarvoor deze aanschaf:

1. Voor eigen gebruik om middels het maken van filmpjes van Stellendam en zijn omgeving het bezoeken van de website van de dorpsraad nog interessanter te maken.
  2. Voor de eigen verenigingen en instellingen op het dorp tegen een zeer aantrekkelijk tarief beschikbaar stellen van de drone.
  3. Ook kunnen alle andere instellingen en verenigingen van de gemeente Goeree-Overflakkee van deze dienst gebruik gaan maken.

Tot slot de drone wordt bediend door (semi) professionele vrijwillgersmedewerker die ook daarna het gemaakte filmpje zal bewerken tot een zeer goed product.

Tarievenlijst drone.

1. Verenigingen / Instellingen en bedrijven in Stellendam

……….Standaard, 5 minuten film, inclusief montage en SD kaart                             40 euro

……….Filmpjes, die langer zijn dan 5 minuten geld dat naast het

……….standaardtarief van 40 euro er per minuut een meer bedrag

……….van 5 euro wordt berekend.
.

……2. Verenigingen / Instellingen en bedrijven buiten Stellendam

……….Standaard, 5 minuten film, inclusief montage en SD kaart                             100  euro

……….Filmpjes, die langer zijn dan 5 minuten geld dat naast het

……….standaardtarief van 100 euro er per minuut een meer bedrag

……….van 10 euro wordt berekend.

Wenst u contact over de mogelijkheden, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.